Over Bootcampnow

Bootcampnow geeft outdoor Bootcamp trainingen op verschillende plaatsen in Gouda. De reguliere trainingen worden buiten gegeven op twee niveaus: standaard en gevorderd. Afhankelijk van jouw doelstellingen, je fysieke mogelijkheden en conditie kun je inschrijven op één van deze twee niveaus op elk van de locaties. Kijk bij aanmelden en tarieven waar we trainen en op welk niveau.


 De Bootcamp trainingen worden altijd gegeven door een ervaren bootcamp trainer /  instructeur. Daarnaast staan de (lifestyle) coach en voedingsdeskundige centraal bij uitdagingen om het beste uit jezelf te halen op het gebied van voeding, gezond en verantwoord leven en bewegen. Creativiteit en persoonlijke aandacht voor deelnemers staat centraal.  De personal trainer combineert verschillende kennisgebieden in verantwoorde sport- en bewegingsprogramma’s en verwijst door naar andere specialisten als dit nodig is.

Reguliere trainingen

Onze reguliere Bootcamptrainingen worden gegeven op twee niveau’s, standaard en gevorderd. Je kunt instromen wanneer je maar wilt volgens het rooster. Als je jouw niveau niet kunt inschatten, dan heb je een mooie gelegenheid om een proefles aan te vragen. We kunen dan samen vaststellen welk niveau het best passend is. Ga naar aanmelden en kies voor de optie Proefles aanvragen. Bel of stuur een emailbericht als je hier gebruik van wilt maken.

Personal training

Het kan in bepaalde gevallen prettig zijn om eerst met een Personal Trainer in beweging te komen. Op maat gemaakte programma’s, gebaseerd op jouw mogelijkheden en doelstellingen, zijn hierbij kenmerkend; dit alles met persoonlijke (één-op-één) begeleiding en coaching. Hierdoor leer je snel je grenzen kennen en verleggen zodat je tot betere (fysieke) prestaties komt. Sterker, leniger en een betere conditie. Uiteraard kun je tijdens of na de Personal Trainingen deelnemen aan de reguliere bootcampsessies of specials. De trainingen worden zowel binnen als buiten gegeven.

Bootcamp voor 50-plussers

Bootcamp trainingen 50 ers is in het bijzonder gericht op de seniore leeftijdscategorie.  Ben je eerder in goede conditie geweest maar is deze inmiddels wat verdwenen? Wil je je conditie een boost geven? Of wil je afvallen of trainen voor een speciaal event? Dit kan nu met ons speciaal 50 programma. Naast Bootcamp workouts in de buitenlucht krijg je tips en adviezen over lifestyle, voeding, supplementen om verantwoord in goede conditie te komen en te blijven. Je bent van harte welkom.

Voedingsadviezen

Sporten is gezond, voor hart en longen, voor spieren en gewrichten en uiteraard ook voor het algemeen welzijn. Een goede conditie bepaalt hoe je door het leven gaat, hoe je naar je werk gaat en hoe je jezelf staande houdt in je eigen omgeving. De juiste voeding is hierbij onontbeerlijk. Het komt maar al te vaak voor dat men zegt: “Ik sport veel maar ik val niet af” of “ik raak mijn overtollige zwembandjes niet kwijt” of je slaapt bijvoorbeeld slecht ondanks de inspanningen. Voeding speelt dan vaak een rol en zeker niet in de laatste plaats bij het krijgen van goede bloedwaarden, vermindering van “spanning en verhoogde stress”. Neem contact met ons op voor een intake!

Initatior van Bootcampnow

Creatief zijn in sportieve trainingsprogramma’s gecombineerd met lifestyleadvies en voedingsadviezen. Maar wel trainingen met uitdagingen voor elke deelnemer. Zo zie ik de bootcamptrainingen het liefst.